Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu tarkoittaa minulle sitä, että ymmärrän toiveesi ja tarpeesi. Haluan luoda sisustuksia, joiden keskellä sinulla on aina hyvä olla uudessa kodissasi.

Kutsu minut luoksesi tutustumaan sisustustarpeisiisi. Ensimmäinen kotikäynti on maksuton. Laitetaan yhdessä toiveidesi ja budjettisi mukainen suunnitelma alkuun!

Ihanan helppo sisustussuunnittelu – Minä tulen sinun luoksesi

Haluan, että sisustuksesi uusinta on sinulle mahdollisimman helppo ja mukava kokemus. Jos päätät ottaa minuun yhteyttä, suunnittelu etenee suurin piirtein näin:

  1. Tulen vierailemaan kotonasi, mökilläsi, toimistollasi tai missä tahansa sisustuskohteessa. Valokuvaan ja tutustun paikkoihin. Jutellaan asioista. Haluan kuunnella sinua ja tietää kaiken: mistä pidät ja mistä et, mitä tahtoisit ja mitä tarvitset…
  2. Suunnittelen uuden sisustuksen toiveidesi pohjalta.
  3. Tulen taas käymään, ja esittelen sinulle suunnitelmani. Tuon mukanani kankaita, mattomalleja ja muuta havaintomateriaalia. Minulle on tärkeää, että pääset koskettamaan uusia materiaaleja etukäteen. Uuden sisustuksen pitää tuntua hyvältä.
  4. Mietit rauhassa, että haluaisitko kenties muuttaa jotakin, vai hyväksyä sisustuksen sellaisenaan.
  5. Kun suunnitelma on viimeisen päälle, teen sinulle kaikesta kootun tarjouksen.

Kotisi tunnelma on pääasia.

Jokainen asiakkaani saa takuulla täyden huomioni. Tällä tavoin varmistan, että saat varmasti kauniin ja käytettävyydeltään ilahduttavan kodin, joka kertoo jännittävää tarinaa sinusta.

Tärkeintä on kuitenkin se miltä sinusta tuntuu uuden kotisi keskellä. Kodin pitää olla viihtyisä ja tuntua sinun kodiltasi.

Jos et ole vielä aivan varma, että haluaisit ostaa sisustussuunnittelun juuri minulta, niin kutsu minut maksuttomalle kotikäynnille. Kotikäynti ei sido sinua mihinkään, ja arvioin sinulle käynnin yhteydessä suunnittelun ja kalusteiden kustannuksia.

Soita tai laita viestiä!

Merja Pitkänen

Merja Pitkänen

040 518 6256Pakkahuoneenkatu 5
90100 Oulu

Decora Interiör Oy • 0937382-3 • Oulu

Seuraa minua somessa:InstagramFacebook

Jätä yhteydenottopyyntö

Käsittelen viestinne luottamuksella, ja olen yhteydessä mahdollisimman pian.

Lomakkeen lähettäminen on täysin turvallista eikä sido sinua mihinkään.